Home » Uncategorized @sr » На снази забрана саобраћаја у вечерњим сатима

На снази забрана саобраћаја у вечерњим сатима

Првог јулског дана на снагу је ступила забрана саобраћаја у улицама у центру Власенице.

Невена Ступар, начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове  Општинске управе општине Власеница, информисала нас је на које улице се забрана односи.

„У складу са чланом 18 Одлуке о безбједности саобраћаја на подручју општине Власеница, у периоду од 1.7. до 31.8.2020. године, у времену од 19 до 23 часа, забрањен је  саобраћај у Светосавској улици, и то од раскрснице са улицом Трг српских бораца, до раскрснице са улицом Надежде Петровић. Саобраћај је забрањен и у  улици Светих апостола Петра и Павла, и то од раскрснице са улицом Краља Петра, до раскрснице са Светосавском улицом, односно поред Градског парка. Наведена забрана регулисана је саобраћајним знаком. Контролу поштовања ове одлуке вршиће припадници Полицијске станице Власеница. Молимо све возаче да имају у виду наведену забрану и да се од 1.7. до 31.8, у периоду између 19 и 23 часа, не крећу возилима кроз наведене улице“, навела је Невена Ступар, начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове  Општинске управе општине Власеница.

Првог јулског дана на снагу је ступила забрана саобраћаја у улицама у центру Власенице. Невена Ступар, начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове  Општинске управе општине Власеница, информисала нас је на које улице се забрана односи. „У складу са чланом 18 Одлуке о безбједности саобраћаја на подручју општине Власеница, у периоду од 1.7. до 31.8.2020. године, у времену од 19 до 23 часа, забрањен је  саобраћај у Светосавској улици, и то од раскрснице са улицом Трг српских бораца, до раскрснице са улицом Надежде Петровић. Саобраћај је забрањен и у  улици Светих апостола Петра и Павла, и то од раскрснице…

Review Overview

User Rating: Be the first one !