Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Штаба за ванредне ситуације

Одржана сједница Штаба за ванредне ситуације

Данас је у Власеници одржана 18. сједница Општинског штаба за ванредне ситуације. Са циљем превенције ширења вируса корона, у складу са закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације, све мјере остају на снази до 17.08.2020. године.

Штаб подсјећа власнике угоститељских радњи и све самосталне предузетнике да су обавезни придржавати се прописаних мјера: у затвореном простору обавезна је употреба маске и  физичка дистанца. И даље је на снази одлука Републичког штаба о забрани окупљања у групама већим од 50 лица.

Радно вријеме угоститељских објеката ограничено је до 23 часа. У угоститељским објектима забрањено је конзумирање наргиле, извођење музике уживо и ангажовање ди џејева.

Службеници Полицијске станице и инспекцијских служби контролисаће и даље већа јавна окупљања и употребу заштитне опреме у затвореним просторима, те санкционисати непоштовање мјера.

Штаб још једном апелује на све грађане да се не окупљају у већим групама, да у затвореним просторима обавезно користе заштитну опрему и држе се свих препорука надлежних служби.

 

 

 

Данас је у Власеници одржана 18. сједница Општинског штаба за ванредне ситуације. Са циљем превенције ширења вируса корона, у складу са закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације, све мјере остају на снази до 17.08.2020. године. Штаб подсјећа власнике угоститељских радњи и све самосталне предузетнике да су обавезни придржавати се прописаних мјера: у затвореном простору обавезна је употреба маске и  физичка дистанца. И даље је на снази одлука Републичког штаба о забрани окупљања у групама већим од 50 лица. Радно вријеме угоститељских објеката ограничено је до 23 часа. У угоститељским објектима забрањено је конзумирање наргиле, извођење музике уживо и ангажовање ди…

Review Overview

User Rating: Be the first one !