Home » Uncategorized @sr » Обавјештење Општинске изборне комисије

Обавјештење Општинске изборне комисије

Централна изборна комисија БиХ подсјећа јавност да је у току активност излагања извода из Привременог бирачког списка која је започела 18.07.2020. године и трајаће до 17.08.2020. године, а за провођење избора за Градско вијеће Града Мостара ова активност траје у периоду од 23.08. до 22.09.2020. године.

Централна изборна комисија БиХ позива сва лица да изврше увид у извод из Привременог бирачког списка у својој општини/граду, те ако располажу информацијом о евентуалном постојању података о умрлим лицима у евиденцији Привременог бирачког списка, да центру за бирачки списак у својој општини/граду пријаве наведену информацију.

Централна изборна комисија БиХ је у вези са напријед наведеним сачинила Водич за пријаву података о умрлим лицима у подацима Привременог/Централног бирачког списка који је доступан јавности на веб страници Централне изборне комисије БиХ и у прилогу је овог саопштења.

ВОДИЧ ЗА ПРИЈАВУ ПОДАТАКА О УМРЛИМ ЛИЦИМА У ПОДАЦИМА ПРИВРЕМЕНОГ/ ЦЕНТРАЛНОГ БИРАЧКОГ СПИСКА

Централна изборна комисија БиХ подсјећа јавност да је у току активност излагања извода из Привременог бирачког списка која је започела 18.07.2020. године и трајаће до 17.08.2020. године, а за провођење избора за Градско вијеће Града Мостара ова активност траје у периоду од 23.08. до 22.09.2020. године. Централна изборна комисија БиХ позива сва лица да изврше увид у извод из Привременог бирачког списка у својој општини/граду, те ако располажу информацијом о евентуалном постојању података о умрлим лицима у евиденцији Привременог бирачког списка, да центру за бирачки списак у својој општини/граду пријаве наведену информацију. Централна изборна комисија БиХ је у вези са…

Review Overview

User Rating: Be the first one !