Home » Uncategorized @sr » Oдржана брдска ауто-трка „Власеница 2020“

Oдржана брдска ауто-трка „Власеница 2020“

Протеклог викенда, под покровитељством Општине Власеница, одржана je традиционална брдска ауто-трка у Власеници. Члан Ауто-мото клуба „Фам-спорт“ из Модриче Мирослав Јосиповић побједник je трке. Јосиповић је послије двије вожње на стази дугачкој 5.700 метара остварио најбоље укупно вријеме. Побједник је био за воланом аута „Лада веста“.

Трка „Власеница 2020“ вожена је у оквиру шампионата БиХ и Отвореног првенства Републике Српске.

Друго мјесто припало је Бранимиру Симићу из Ауто-мото клуба „Оптима моторспорт“ из Бијељине, док је трећи у укупном пласману био Милорад Дринић из Ауто-картинг клуба „Професионал“ из Бањалуке.

Побједник трке у класи „хисторик“ је Дане Миленовић из Ауто-клуба Спин“ из Сарајева, Драшко Цуњак из АК „Професионал“ у класи Н2 до 1.600 кубика.

Побједник у класи Е1-14 до 1.400 кубика је Марко Вукашиновић из новосадског „Петро макса“, а у класи Е1-15 од 1.401 до 1.600 кубика Дејан Вујасин из Ауто-картинг клуба „Професионал“ из Бањалуке.

У класи Е1-16 од 1.601 до 2.000 кубика побједа је припала Милораду Дринићу из бањалучког „Професионала“, а у класи Е-17, преко 2.000 кубика, Мирославу Јосиповићу из модричког Ауто-мото клуба „Фам спорт“.

Трка је одржана на дијелу магистралног пута Власеница-Хан Пијесак, од старта у Романијској улици у Власеници, који се налази на 680 метара надморске висине, до насеља Тугово на 1.004 метра надморске висине.

Трку је отворила предсједница Скупштине општине Власеница Гордана Трампић. Организатори трке су Ауто-мото друштво „Власеница“, Ауто-ото савез Републике Српске и Спортски ауто-мото савез Републике Српске, генерални спонзор „Дрина осигурање“.

Протеклог викенда, под покровитељством Општине Власеница, одржана je традиционална брдска ауто-трка у Власеници. Члан Ауто-мото клуба "Фам-спорт" из Модриче Мирослав Јосиповић побједник je трке. Јосиповић је послије двије вожње на стази дугачкој 5.700 метара остварио најбоље укупно вријеме. Побједник је био за воланом аута "Лада веста". Трка "Власеница 2020" вожена је у оквиру шампионата БиХ и Отвореног првенства Републике Српске. Друго мјесто припало је Бранимиру Симићу из Ауто-мото клуба "Оптима моторспорт" из Бијељине, док је трећи у укупном пласману био Милорад Дринић из Ауто-картинг клуба "Професионал" из Бањалуке. Побједник трке у класи "хисторик" је Дане Миленовић из Ауто-клуба Спин" из…

Review Overview

User Rating: Be the first one !