Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Општина Власеница наставља улагања у путну инфраструктуру

Општина Власеница наставља улагања у путну инфраструктуру

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић најавио је наставак рехабилитације и реконструкције локалних путева на подручју општине Власеница, као дио великог пројекта који је започет 2017. године.

„С обзиром на то да је Власеница општина која има близу 300 километара локалних, некатегорисаних путева, циљ нам је да модернизујемо путну инфраструктуру у свим дијеловима општине. Тренутно се ради у урбаном подручју, у насељу Топлик, а у претходном периоду завршили смо низ краћих дионица дужине 200 до 500 метара у свим мјесним заједницама и наставићемо тај тренд. Такође, наставићемо са радовима и у градском језгру, гдје је планирано асфалтирање улице Светих апостола Петра и Павла, као и прилаза у насељу Аделите. Упркос актуелној ситуацији, успјели смо да одржимо континуитет у раду. Десетине километара путева смо санирали, приоритет нам је да повежемо сва села и приградска насеља са градом. Кроз све оно што ради Општина Власеница сигурно је да је ово простор који има будућност“, нагласио је Краљевић, додајући да је план био да се у овој години асфалтира 10 до 15 километара путних праваца, међутим општински буџет, као и буџет институција Републике Српске, трпи због посљедица кризе изазване пандемијом.

Начелник Краљевић рекао је да ће у овој години око 2 милиона бити уложено у модернизацију путне инфраструктуре, те да су већ одобрена одређена средства од стране Владе Републике Српске.

Погледајте видео.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић најавио је наставак рехабилитације и реконструкције локалних путева на подручју општине Власеница, као дио великог пројекта који је започет 2017. године. "С обзиром на то да је Власеница општина која има близу 300 километара локалних, некатегорисаних путева, циљ нам је да модернизујемо путну инфраструктуру у свим дијеловима општине. Тренутно се ради у урбаном подручју, у насељу Топлик, а у претходном периоду завршили смо низ краћих дионица дужине 200 до 500 метара у свим мјесним заједницама и наставићемо тај тренд. Такође, наставићемо са радовима и у градском језгру, гдје је планирано асфалтирање улице Светих апостола Петра…

Review Overview

User Rating: Be the first one !