Home » Uncategorized @sr » Почели радови на санацији кошаркашког игралишта

Почели радови на санацији кошаркашког игралишта

На кошаркашком игралишту поред стадиона данас су почели радови на изградњи нових трибина, санацији кошаркашког терена и постављању ограде. Као што је и најавио начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, грађани ће ускоро добити адекватан простор на отвореном за спорт и рекреацију.

Игралиште је изграђено прије 40 година и постојећа инфраструктура је била знатно оштећена. Познато је да је Власеница изњедрила генерације успјешних кошаркаша и кошаркашица који данас играју у репрезентацијама широм бивше Југославије, а који су стекли своја прва знања и љубав према спорту баш на овом игралишту.

Са циљем унапређења друштвеног живота грађана, а посебно младих који треба да одрже здраве норме живота, Општина Власеница је припремила пројекат санације игралишта које ће се користити не само за кошарку него и за мали фудбал, одбојку и одржавање спортских манифестација. Важност реализације пројекта се огледа у укључивању што већег броја грађана Власенице, а првенствено дјеце и младих у спортске активности.

На кошаркашком игралишту поред стадиона данас су почели радови на изградњи нових трибина, санацији кошаркашког терена и постављању ограде. Као што је и најавио начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, грађани ће ускоро добити адекватан простор на отвореном за спорт и рекреацију. Игралиште је изграђено прије 40 година и постојећа инфраструктура је била знатно оштећена. Познато је да је Власеница изњедрила генерације успјешних кошаркаша и кошаркашица који данас играју у репрезентацијама широм бивше Југославије, а који су стекли своја прва знања и љубав према спорту баш на овом игралишту. Са циљем унапређења друштвеног живота грађана, а посебно младих који треба да…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)