Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Начелник општине обишао радове на санацији игралишта

Начелник општине обишао радове на санацији игралишта

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је обишао радове на санацији кошаркашког игралишта поред градског стадиона, гдје предузеће „ЗВОРНИКПУТЕВИ“ а.д. Зворник тренутно изводи радове на асфалтирању терена. У претходним данима завршена је изградња трибина и постављена је ограда.

 

Као што је и најавио начелник општине, грађани ће ускоро добити адекватан простор на отвореном за спорт и рекреацију. Игралиште је изграђено прије 40 година и постојећа инфраструктура је била знатно оштећена. Познато је да је Власеница изњедрила генерације успјешних кошаркаша и кошаркашица који данас играју у репрезентацијама широм бивше Југославије, а који су стекли своја прва знања и љубав према спорту баш на овом игралишту.

Начелник Краљевић истакао је значај овог пројекта који доприноси укључивању што већег броја грађана Власенице, а првенствено дјеце и младих у спортске активности.

За реконструкцију спортског игралишта Општина је из буџета издвојила 85.000 КМ.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је обишао радове на санацији кошаркашког игралишта поред градског стадиона, гдје предузеће "ЗВОРНИКПУТЕВИ" а.д. Зворник тренутно изводи радове на асфалтирању терена. У претходним данима завршена је изградња трибина и постављена је ограда.   Као што је и најавио начелник општине, грађани ће ускоро добити адекватан простор на отвореном за спорт и рекреацију. Игралиште је изграђено прије 40 година и постојећа инфраструктура је била знатно оштећена. Познато је да је Власеница изњедрила генерације успјешних кошаркаша и кошаркашица који данас играју у репрезентацијама широм бивше Југославије, а који су стекли своја прва знања и љубав према спорту…

Review Overview

User Rating: Be the first one !