Home » Uncategorized @sr » Општина Власеница наставља санацију путне инфраструктуре

Општина Власеница наставља санацију путне инфраструктуре

У власеничком насељу Топлик асфалтирана је улица Војислава Илића, једна од низа планираних у склопу пројекта на санацији и модернизацији путне инфраструктуре на подручју општине. Такође, у приградском насељу Куљанчићи асфалтирана је дионица у дужини од 500 метара.

Мјештани ових насеља која броје велики број домаћинстава изразили су задовољство што се дугорочно рјешавају проблеми са којима су се свакодневно сусретали.

 „Упркос актуелној ситуацији, успјели смо да одржимо континуитет у раду. Десетине километара путева смо санирали, приоритет нам је да уредимо све улице у самом граду и повежемо сва села и приградска насеља са градом. Кроз све оно што ради Општина Власеница сигурно је да је ово простор који има будућност“, рекао је начелник општине Мирослав Краљевић.

Санација и реконструкција локалних путева на подручју општине Власеница дио је великог пројекта који је започет 2017. године.

У власеничком насељу Топлик асфалтирана је улица Војислава Илића, једна од низа планираних у склопу пројекта на санацији и модернизацији путне инфраструктуре на подручју општине. Такође, у приградском насељу Куљанчићи асфалтирана је дионица у дужини од 500 метара. Мјештани ових насеља која броје велики број домаћинстава изразили су задовољство што се дугорочно рјешавају проблеми са којима су се свакодневно сусретали.  „Упркос актуелној ситуацији, успјели смо да одржимо континуитет у раду. Десетине километара путева смо санирали, приоритет нам је да уредимо све улице у самом граду и повежемо сва села и приградска насеља са градом. Кроз све оно што ради Општина Власеница сигурно…

Review Overview

User Rating: Be the first one !