Home » Uncategorized @sr » Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Након одржане 20. сједнице Општинског штаба за ванредне ситуације, командант Штаба донио је наредбу којом су усаглашене општинске мјере са мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације. Наредбом су:

– забрањена сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, те сва приватна окупљања у групама већим од 10 лица (свадбе, крштења, рођендани, прославе и други породични скупови сличне природе);

– грађани су у обавези да на отвореном и у затвореном простору носе заштитну маску (прекривена уста, нос и брада);

–  забрањено извођење музике уживо и ди-џеј извођачи;

– за све запослене у јавним установама обавезна је употреба заштитне маске на радном мјесту;

Радно вријеме у угоститељским објектима за исхрану и пиће ограничава се од 06.00 до 23.00 часа радним даном, а у дане викенда од 06.00 до 24.00 часа.

Санкционисаће се свако непоштовање мјера у складу са Законом о јавном реду и миру и Законом о заштити становништва од заразних болести.

Текст Закључка Републичког штаба можете погледати овдје.

Будите одговорни, поштујте превентивне мјере, заштитите себе и друге!

КОМАНДАНТ ШТАБА
Мирослав Краљевић

Након одржане 20. сједнице Општинског штаба за ванредне ситуације, командант Штаба донио је наредбу којом су усаглашене општинске мјере са мјерама Републичког штаба за ванредне ситуације. Наредбом су: – забрањена сва јавна окупљања у групама већим од 50 лица, те сва приватна окупљања у групама већим од 10 лица (свадбе, крштења, рођендани, прославе и други породични скупови сличне природе); – грађани су у обавези да на отвореном и у затвореном простору носе заштитну маску (прекривена уста, нос и брада); –  забрањено извођење музике уживо и ди-џеј извођачи; – за све запослене у јавним установама обавезна је употреба заштитне маске на…

Review Overview

User Rating: Be the first one !