Home » Uncategorized @sr » Одржано онлајн предавање о значају употребе сигурносних појасева

Одржано онлајн предавање о значају употребе сигурносних појасева

У оквиру пројекта Унапређење саобраћајног васпитања и образовања на подручју општине Власеница, 28.12.2020. године одржано је онлајн предавање за ученике ОШ „Вук Караџић“ и Средњошколског центра „Милорад Влачић“. Стручњак из области саобраћаја Маријана Јовановић говорила је о теми Сигурносни појас – зашто је важно и како штити.

Учесници предавања, међу којима су и чланови саобраћајне секције ОШ „Вук Караџић“, показали су велико интересовању за ову тему.

Координатор пројекта Жељко Дамљановић рекао је да овај пројекат представља наставак активности са циљем унапређења безбједности у саобраћају и да је препознато да су највећи ефекти у овој области постигнути кроз адекватан систем обуке, стицањем квалитетног знања и исправних ставова свих учесника у саобраћају. Истакао је да Општина Власеница има циљ да покрене тему безбједности у саобраћају од најранијег доба и да безбједност саобраћаја постане тема која је дио свакодневнице и пажње сваког учесника у саобраћају.

Поред ове активности, у оквиру пројекта планирана је едукација родитеља дјеце до 6 година, унапређење капацитета саобраћајне секције која дјелује у оквиру основне школе и саобраћајних полигона за дјецу као и промоција пројекта и безбједног понашања у саобраћају свих учесника, а посебно најмлађе популације.

Пројекат  укупне вриједности 15.400,00 КМ реализује Општина Власеница уз подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

У оквиру пројекта Унапређење саобраћајног васпитања и образовања на подручју општине Власеница, 28.12.2020. године одржано је онлајн предавање за ученике ОШ „Вук Караџић“ и Средњошколског центра „Милорад Влачић“. Стручњак из области саобраћаја Маријана Јовановић говорила је о теми Сигурносни појас – зашто је важно и како штити. Учесници предавања, међу којима су и чланови саобраћајне секције ОШ „Вук Караџић“, показали су велико интересовању за ову тему. Координатор пројекта Жељко Дамљановић рекао је да овај пројекат представља наставак активности са циљем унапређења безбједности у саобраћају и да је препознато да су највећи ефекти у овој области постигнути кроз адекватан систем обуке,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !