Home » Uncategorized @sr » Начелник општине одржао састанак са предсједником Атлетског савеза Републике Српске

Начелник општине одржао састанак са предсједником Атлетског савеза Републике Српске

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је одржао састанак са  предсједником Атлетског савеза Републике Српске Душком Ивичићем.

На састанку се говорило о активностима Атлетског клуба Власеница и сарадњи са локалном управом, те о плановима за наредни период који укључују и санацију атлетске стазе. Договорено је да се Првенство Републике Српске у кросу, које би окупило 200 такмичара, одржи у септембру у Власеници, уколико то епидемиолошка ситуација дозволи. Учесници састанка истакли су да је посљедњи пут појединачно првенство у кросу одржано прије 23 године у Власеници.

Начелник Краљевић обећао је да ће Општина Власеница наставити да пружа подршу Атлетском клубу, похваливши њихове резултате и преданост овом спорту.

Састанку су присуствовали и Небојша Матијевић, секретар Савеза и Срето Крстић, предсједник АК Власеница и представник Комисије за развој атлетике на нивоу Савеза, који је остварио запажене резултате на такмичењима различитих нивоа широм Републике Српске и региона.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је одржао састанак са  предсједником Атлетског савеза Републике Српске Душком Ивичићем. На састанку се говорило о активностима Атлетског клуба Власеница и сарадњи са локалном управом, те о плановима за наредни период који укључују и санацију атлетске стазе. Договорено је да се Првенство Републике Српске у кросу, које би окупило 200 такмичара, одржи у септембру у Власеници, уколико то епидемиолошка ситуација дозволи. Учесници састанка истакли су да је посљедњи пут појединачно првенство у кросу одржано прије 23 године у Власеници. Начелник Краљевић обећао је да ће Општина Власеница наставити да пружа подршу Атлетском клубу, похваливши…

Review Overview

User Rating: Be the first one !