Home » Uncategorized @sr » Oдржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Oдржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Данас је у Власеници одржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације, на којој је констатовано да су на подручју локалне заједнице 33 лица позитивна на корона вирус, док је 47 лица у изолацији, а 6 је хоспитализовано.

Штаб још једном апелује на суграђане да се придржавају свих епидемиолошких мјера које, између осталог, подразумијевају и забрану окупљања и држање дистанце.
Надлежна општинска комисија ће извршити обилазак свих угоститељских објеката за исхрану и пиће и одредити максималан број гостију који може истовремено боравити у објекту. Сви објекти који се не буду придржавали прописаног броја гостију биће одмах затворени и биће им изречена мјера забране рада од 14 дана.

Штаб апелује на суграђане да, чим осјете симптоме прехладе, отежаног дисања, умора и друге симптоме карактеристичне за појаву вируса корона, треба да се јаве у Дом здравља, ковид амбуланту, како би благовремено спријечили евентуално ширење заразе.

Погледајте комплетан текст Наредбe Штаба.

Данас је у Власеници одржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације, на којој је констатовано да су на подручју локалне заједнице 33 лица позитивна на корона вирус, док је 47 лица у изолацији, а 6 је хоспитализовано. Штаб још једном апелује на суграђане да се придржавају свих епидемиолошких мјера које, између осталог, подразумијевају и забрану окупљања и држање дистанце. Надлежна општинска комисија ће извршити обилазак свих угоститељских објеката за исхрану и пиће и одредити максималан број гостију који може истовремено боравити у објекту. Сви објекти који се не буду придржавали прописаног броја гостију биће одмах затворени и биће им изречена…

Review Overview

User Rating: Be the first one !