Home » Uncategorized @sr » ПРИЈЕМ СТУДЕНАТА ПРВЕ ГОДИНЕ У ВЛАСЕНИЦИ

ПРИЈЕМ СТУДЕНАТА ПРВЕ ГОДИНЕ У ВЛАСЕНИЦИ

Првог дана наставе, 4. октобра, уприличен је свечани пријем студената прве године  основних студија на студијском програму Шумарство у Власеници, који дјелује у оквиру Пољопривредног факултета Универзитета у Источном Сарајеву.
Проф. др. Весна Милић, декан Пољопривредног факултета, пожељела је студентима добродошлицу и много успјеха у школовању, те их је  упознала са наставним процесом студија првог циклуса, поступком испитивања студената и испитним роковима, као и другим питањима од значаја за остваривање студија првог циклуса.
Испред општине Власеница, присутне је поздравила Данијела Дамљановић, шеф кабинета начелника, која је истакла да је од стране руководства општине Власеница, на челу са начелником Мирославом Краљевићем, препознат значај високошколске установе за развој локалне самоуправе, што има за резултат значајна улагања у високо образовање. У току је изградња објекта студентско-ђачког дома ,,Србија“ у Власеници, који ће значајно утицати на унапређење студентског стандарда у нашој општини, као и многи други пројекти који имају за циљ унапређење услова студирања у Власеници.