Home » Uncategorized @sr » Начелник општине посјетио Јевтиће

Начелник општине посјетио Јевтиће

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић посјетио је насељено мјесто Јевтићи гдје је у току санација путне инфраструктуре оштећене усљед обилних падавина протеклог мјесеца.

Начелник Краљевић разговарао је са мјештанима о посљедицама поплаве која је нанијела велику штету десетинама домаћинстава, а захваљујући брзој интервенцији мјештана и општинских служби спријечене су катастрофалне посљедице.

Начелник општине, који је током непогоде у више наврата посјетио ово мјесто, рекао је да је приоритет био да се заштите људски животи, као и да је Општина ангажовала механизацију да уклања трупце који су пријетили да поруше мост.

Општинска комисија евидентирала је штету на терену, а Општина Власеница ће, уз подршку институција, учинити све да помогне домаћинствима која су претрпјела штету.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић посјетио је насељено мјесто Јевтићи гдје је у току санација путне инфраструктуре оштећене усљед обилних падавина протеклог мјесеца. Начелник Краљевић разговарао је са мјештанима о посљедицама поплаве која је нанијела велику штету десетинама домаћинстава, а захваљујући брзој интервенцији мјештана и општинских служби спријечене су катастрофалне посљедице. Начелник општине, који је током непогоде у више наврата посјетио ово мјесто, рекао је да је приоритет био да се заштите људски животи, као и да је Општина ангажовала механизацију да уклања трупце који су пријетили да поруше мост. Општинска комисија евидентирала је штету на терену, а Општина Власеница…

Review Overview

User Rating: Be the first one !