Home » Uncategorized @sr » Општина Власеница набавила аутобус за превоз ученика Средњошколског центра „Милорад Влачић“

Општина Власеница набавила аутобус за превоз ученика Средњошколског центра „Милорад Влачић“

За потребе превоза ученика Средњошколског центра „Милорад Влачић“, Општина Власеница набавила је  аутобус капацитета 33 мјеста, за који је из буџетских средстава издвојила 200.000 КМ.
Уважавајући потребу да се ученицима омогући удобан, сигуран и модеран превоз до школе и назад, уз принципе економичности и заштите животне средине, начелник општине Власеница покренуо је набавку возила.

Компанија Сејари д.о.о. Сарајево испоручила је Isuzu возило са Euro 6D мотором најновије генерације. Иначе, ради се о првом оваквом возилу испорученом у БиХ.

Илинка Нинић, в.д. директора Средњошколског центра “Милорад Влачић”, истиче да им је властито превозно средство било неопходно.

„Власеница је  једна од ријетких општина у Републици Српској, ако не и једина, која већ три године у цјелости сноси трошкове превоза ученика из сусједних, али и удаљених насеља наше општине, који се образују у нашем Центру. Протекле три године, захваљујући одличној сарадњи са директорицом  Данком Милић Кезуновић, превоз је обављан минибусима који припадају основној школи, али с обзиром да се повећава број ученика који код нас уписују стручне школе, било нам је неопходно властито превозно средство. Срећна сам што ће од септембра наши ђаци у школу долазити удобним, савременим, и што је најважније нашим возилом“,  истиче Нинићева.

За потребе превоза ученика Средњошколског центра "Милорад Влачић", Општина Власеница набавила је  аутобус капацитета 33 мјеста, за који је из буџетских средстава издвојила 200.000 КМ. Уважавајући потребу да се ученицима омогући удобан, сигуран и модеран превоз до школе и назад, уз принципе економичности и заштите животне средине, начелник општине Власеница покренуо је набавку возила. Компанија Сејари д.о.о. Сарајево испоручила је Isuzu возило са Euro 6D мотором најновије генерације. Иначе, ради се о првом оваквом возилу испорученом у БиХ. Илинка Нинић, в.д. директора Средњошколског центра “Милорад Влачић”, истиче да им је властито превозно средство било неопходно. „Власеница је  једна од ријетких…

Review Overview

User Rating: Be the first one !