Home » Uncategorized @sr » Закључци Општинског штаба за ванредне ситуације

Закључци Општинског штаба за ванредне ситуације

Данас је одржана 17. сједница Општинског штаба за ванредне ситуације у Власеници, на којој су усвојени сљедећи закључци:

  1. Забрањује се конзумирање наргиле у угоститељским објектима
  2. Забрањује се извођење музике уживо и ангажовање ди џејева у угоститељским објектима
  3. Надлежне службе ће интензивно спроводити контролу поштовања мјера у теретанама и фитнес клубовима, спортским клубовима и фризерским салонима, те санкционисати непоштовање мјера
  4. Надлежне службе ће извршити контролу поштовања мјера у свим јавним предузећима и установама, те санционисати непоштовање мјера. 

Штаб још једном подсјећа власнике угоститељских радњи и све самосталне предузетнике да су обавезни придржавати се прописаних мјера: у затвореном простору обавезна је употреба маске и  физичка дистанца. И даље је на снази одлука Републичког штаба о забрани окупљања у групама већим од 50 лица. Радно вријеме угоститељских објеката ограничено је до 23 часа.

Штаб још једном апелује на све грађане да се не окупљају у већим групама, да у затвореним просторима обавезно користе заштитну опрему и држе се свих препорука надлежних служби.

 

 

Данас је одржана 17. сједница Општинског штаба за ванредне ситуације у Власеници, на којој су усвојени сљедећи закључци: Забрањује се конзумирање наргиле у угоститељским објектима Забрањује се извођење музике уживо и ангажовање ди џејева у угоститељским објектима Надлежне службе ће интензивно спроводити контролу поштовања мјера у теретанама и фитнес клубовима, спортским клубовима и фризерским салонима, те санкционисати непоштовање мјера Надлежне службе ће извршити контролу поштовања мјера у свим јавним предузећима и установама, те санционисати непоштовање мјера.  Штаб још једном подсјећа власнике угоститељских радњи и све самосталне предузетнике да су обавезни придржавати се прописаних мјера: у затвореном простору обавезна је употреба…

Review Overview

User Rating: Be the first one !